Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigembergroentebouillonknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstrode uisjalotsuikertijmtomaattomatenpureewitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Katersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Maak-je-groentela-leeg-soep

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bleekselderij, broccoli, doperwten, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, pastis, prei, rucola, ui, venkel, water en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Visrolletjes

Ingrediënten:
bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wortel, zeebaars, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Dim sum met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, bosui, gember, peper, rijstbloem, rijstwijn, spinazie, varkensspek, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Biryani Chicken

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chicken korma, chilipoeder, kaneelstokje, karwijzaad, komijnzaad, korianderchutney, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, raita, rijstolie, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, zout, zwarte kardemompeulen en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

KOFTA

Ingrediënten:
beschuit, chapati, chilipoeder, gemberwortel, groene peper, knoflook, koriander, korianderpoeder, kurkuma, mager rundergehakt, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:

Vindaloo

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, bruine rijstazijn, chilivlokken, gele paprika, gemberwortel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderchutney, kurkuma, limoen, mosterd, naan, papadums, paprikapoeder, rijstolie, rode peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Chicken Korma

Ingrediënten:
amandelmeel, basmatirijst, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, kardemompeulen, kippendijfilet, knoflook, kokosrasp, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, laurier, rijstolie, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Ingelegde gebakken poon

Ingrediënten:
ciderazijn, dille, dilleschermen, peper, poon, raapzaadolie, rode ui, suiker, venkel, venkelzaad, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...