Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroencitroensapeieidooiereiwitgembergisthoningkaneelkaneelstokjeknoflooklimoensapmaïzenamelkmuntolieolijfoliepeperroomslagroomuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Bûche de noël

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, cacao, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, eiwit, kleurstof in poedervorm, kristalsuiker, poedersuiker, roomboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Crostata di marroni - Kastanjetaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, eidooier, kristalsuiker, ongezoete kastanjepuree uit blik, poedersuiker, rum, water, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Éclairs met lavendelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kleurstof, lavendelbloemen, maïzena, melk, poedersuiker, vanillepeul, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Weelderige rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, bittersinaasappelschil, boter, citroensap, cranberry's, fijne kristalsuiker, gedroogde abrikozen, gedroogde zure kersen, krenten, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, pistachenoten, poedersuiker, rozenblaadjes, rozijnen, saffraandraadjes, sultanarozijnen, water, zeezout en zuurbessen

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, azijn, bloem, boter, eierdooiers, eieren, kirsch, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rum, suikerbonen, suikerklontjes, water en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Harte Fruchtbonbons - Harde fruitbonbons

Ingrediënten:
citroenzuur, glucosesiroop, neutrale olie, poedersuiker, suiker, vloeibare aroma, voedselkleurstof en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / snoep
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Croquembouche

Ingrediënten:
poedersuiker, slagroom, soezendeeg, suiker, vanillesuiker en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Marshmallows

Ingrediënten:
cacaopoeder, gelatinepoeder, kleurstof, lichte suikerbietensiroop, matchapoeder, pepermuntaroma, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, vruchtenpuree en water

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / snoep
Haal meer recepten op...