Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeikerstomaatknoflookkorianderolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Geconserveerde tomaten

Ingrediënten:
grove mosterd, rode wijnazijn, suiker, tomaat, ui, verse dragon, verse venkel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Blozende tomaten

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, dille, knoflook, olijfolie, oregano, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Tomaten met schapekaasvulling

Ingrediënten:
knoflook, olie, paneermeel, schapenkaas, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Tomaat & champagne

Ingrediënten:
auteurniven kunz, basilicum cress, champagnedressing, crème fraîche, gele tomaat, groene tomaat, limoenrasp, peper, rode tomaat en zout

Soort:
salade
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Broodsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, limoensap, melk, pijnboompitten, sinaasappelsap, tijm, tomaat, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Dragonsaus met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, dragon, gevogeltefond, gevogelteglace, magere room, slagroom, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Zongerijpte tomaten

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, oregano, suiker, tomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-pompoensoep

Ingrediënten:
boterpompoen, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, tomaat, sinaasappel, tijm, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kippenlevers met tomaten

Ingrediënten:
kippenbouillonblokje, kippenlever, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten en rijstsalade

Ingrediënten:
chilipepervlokken, feta, olijfolie, oregano, rijst, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tomaat-komkommersalade

Ingrediënten:
azijn, bosui, groene spaanse peper, komkommer, olie, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-rijstsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bruine rijst, dille, kervel, munt, tijm, tomaat, tomatenvinaigrette, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde tomaten, olijfolie, room, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomaten met tonijn

Ingrediënten:
dille, groene olijven, groene paprika, lente ui, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatenketchup, tonijn, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten- fetamuffins

Ingrediënten:
boter, eieren, feta, gedroogde oregano, bakpoeder, zout, tomaten, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Bijgerecht uit Wild en gevogelte:

Gedroogde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, dragon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / groente
Haal meer recepten op...