36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliebloemkoolbruine basterdsuikercitroensapgembergroene koolHimalayazoutkikkererwtenknoflookknoflookpoederkomkommerlente-uilimoenlimoensapolijfoliepindakaasrijstazijnsesamolietamariuiwitte koolwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase stijl rijstsalade

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bruine basmatirijst, doperwten, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, lente-ui, rijstwijnazijn, witte basmatirijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met sla

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, friséesla, gember, japanse mosterdsla, kikkererwten, kokosmelk, koriander, mesclun, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Californische citrus-amandelsalade

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelschaafsel, bindsla, boerenkool, gember, koriander, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sinaasappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Maïssalade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, knoflook, koriander, maiskolven, mayonaise, munt, olijfolie, rode chilipepers, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Fattoush

Ingrediënten:
bloemkool, bosui, boter, granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, kerstomaat, komkommer, olijfolie extra vergine, pitabroodje, platbrood, postelein, rode radijs, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt en za'atar

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bloemkoolsalade uit Sfax - chalda brouklou sfaxinya

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, citroensap, gemalen karwijzaad, gemalen koriander, harissa, nieuwe aardappel, olijfolie, rode aardappel en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische saladeschotel met warme tofu, mango en tahindressing

Ingrediënten:
avocado, bonenkiemen, courgette, gemberwortel, Himalayazout, kelpnoedels, lente ui, lichte tahin, limoen, mango, rijstazijn, rode kool, rode spaanse peper, sambal oelek, sesamolie, soja-sesamsaus, tamari, tofu, verse koriander, versgemalen zwarte peper en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch