65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloembotereigekookte hamgistkippenleverknoflookmozzarellaolijfoliepancettaparmezaanse kaaspecorinopeperpizzadeegricottarundergehaktslagroomuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Spaghetti all'amatriciana

Ingrediënten:
olijfolie, pancetta, peper, spaghetti, tomaat, ui, verse chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Orecchiette met vleessaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde rode chilipeper, kalfsgehakt, olijfolie, orecchiette, pecorino, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Pizza capricciosa

Ingrediënten:
artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fettuccine met oranjebloesem

Ingrediënten:
basilicum, fettuccine, gehakt, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, oranjebloesems, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met majoraan

Ingrediënten:
groentebouillon, italiaanse saucijsen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, artisjokhart uit blik, asperge, champignon, gekookte ham, italiaanse kruiden, kiprollade, maïskorrels, oude goudse kaas, paprika, pizzadeeg, pizzasaus, salami, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini amatriciana

Ingrediënten:
bucatini, chilipeper, olijfolie, pancetta, pecorino, tomaat, ui en varkenswang

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensoep met macaroni en basilicum

Ingrediënten:
boter, macaroni, peper, pijpjesmacaroni, slagroom, soeptomaat, tomaat, ui, verse basilicum, vleesbouillon, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Panzarotti

Ingrediënten:
bloem, gist, ham, olijfolie, peper, ricotta, tomaten, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...