Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Metzer chocoladekoek - gâteau de metz
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, crème fraîche, ei, pure chocolade en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, kristalsuiker, maïzena, melk, plantaardige olie, poedersuiker, ricotta, room, slagroom, sterke koffie, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart: