Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Stokvispoffertjes
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, melk, bladpeterselie, stokvis en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!: