142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelcitroeneieidooiergisthoningkaneelkarnemelkknoflookkrentenkristalsuikeroliepatentbloempoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvolle melkwitte suikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, ei, gezouten boter, melk, gist, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Roomwafel met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eieren, frambozen, boter, gedroogde gist, grapefruit, karamelsaus, melk, rode aalbessen, slagroom, suiker, tarwemeel, zout, wafels, walnoten en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Blauwe bessen omringd door hun natuurlijke omgeving

Ingrediënten:
00-bloem, blauwe bessen, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, ei, eidooier, gedroogde gist, gelatine, glucose, heidetakjes, invertsuiker, klaverzuring, melkpoeder, peterselie, room, suiker, tijm, volle melk, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Bakewell tart

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, boter, ei, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, frambozenjam, gist, melk, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, water, wit broodkruim en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Black bun

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, gist, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, rum, water en zout

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Challe

Ingrediënten:
bloem, brood, eidooier, gist, maanzaad, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Puddingtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, melk, vanillepoeder, vanillesuiker, vetstof en water

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Boekweitbrood

Ingrediënten:
boekweitbloem, boter, gist, karnemelk, voltarwemeel, water, wei, yoghurt en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Roggebrood

Ingrediënten:
boter, gist, karnemelk, roggemeel, voltarwemeel, water, wei, yoghurt en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Melkbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, griessuiker, karnemelk, melk, water en zout

Haal meer recepten op...