Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gestoomde mosselen
- Ingrediënten:
- knoflook, kokkels, laurier, mossel, olie, prei, tuinkruiden, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: