91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookblanke kippenbouillonbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdragondroge witte wijneidooierknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperroomsjalottijmuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfshaas met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, demi glace, eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, kalfshaas, kippenbouillon, knoflook, madeira, morielje, olijfolie, peper, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot, slagroom, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Eend met peperkorrels en cognac

Ingrediënten:
cognac, eendenborst, groene peperkorrels, kippenbouillonblokje, maïzena, peper, peterselie, room, sjalot, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Fazant in een stoofpotje

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, dragon, fazant, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olie, peper, peterselie, room, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip met champignons

Ingrediënten:
bouillon, cantharel, champignon, kip, olie, peper, room, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kippeborst met notensaus

Ingrediënten:
boter, bouillon, kippenborst, knoflook, room, verse peterselie, walnoten, witte peper en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Kruidensoep

Ingrediënten:
boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aardappel-bleekselderijsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...