Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Sugo di pomodoro (tomatensaus)
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, knoflook, peterselie, san marzanotomaten, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: