Recept uit Het krokettenboek:
Aardappelcroquetten - Pelegrino Artusi, 1891
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, eidooier, frituurolie, frituurvet, gelatine, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, laurier, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter: