50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifarrogerstgroentebouillonhominyknoflookknolselderijmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroggespeltsuikertarwetijmuiwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten:
bloem, diepvriesspinazie, gemalen kaas, lasagne, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tijm, vetstof, visbouillon, zalm en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Taartjes met tortellini in kaasroom

Ingrediënten:
bouillonblokje, cambozola, tomaat, minitaartjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, room, tortellini, ui, vetstof en zout

Soort:
hapjes / kaas
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kaninchenroulade mit Pistazien und Linsen-Paprika-Gemüse / Konijnrollade met pistachenoten en linzen-paprikagroente

Ingrediënten:
bruine boter, courgette, dragon, kervel, kippenborstfilet, knolselderij, konijnenlever, konijnenrug met botten en buiklappen, mild chilipoeder, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pistachenoten, room, scherpe mosterd, wortel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Warme daslooksoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, daslook, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Parmezaansoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Topinambur-roomsoep

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: spinaziedumplings in tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, courgette, extra vergine olijfolie, granen, knoflook, knoflooktenen, water, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, prei, ricotta, rijst, room, salieblaadjes, spinazie, tomatenblokjes, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Patate al Cocco

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, balsamicoazijn, bieslook, citroensap, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, garam masala, gehakt, bieslook, groene salade, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kokos, kokosmelk, olijfolie, peper, specerijen, ui, vlees, zout, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel