85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebiefstukbroccolicashewnotendonkere sojasausdroge sherryeigemberkipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlente-uimaïzenaolierode paprikasesamoliesjalotsojasaussuikertaugéuiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Groene Roerbak

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, chilivlokken, courgette, gember, oestersaus, sesamolie, sojasaus en sperziebonen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kung pao kip

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, gedroogde chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, ongezouten pindas, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Noedels met broccoli en knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, fijne eiernoedels, knoflook, lichte sojasaus, oestersaus, suiker, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggesmoorde yi-mie

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, heldere bouillon, knoflook, krabvlees, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, oestersaus, sojaolie, yi mie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Eenvoudige saus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen in filodeeg

Ingrediënten:
eierdooiers, filodeegvellen, knoflook, korianderpoeder, maïsolie, oestersaus, peper, sojasaus en tijgergarnalen

Soort:
hapjes
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kipvleugeltjes

Ingrediënten:
chinese wijn, donkere sojasaus, honing, kippenvleugels, lichte sojasaus, oestersaus, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Yen's goudbruine mie

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde mie, kipgehakt, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, sesamolie, spinazie, varkensgehakt, water en witte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...