Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Poulet à la Clamart
- Ingrediënten:
- bindsla, boter, doperwten, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, peterselie, rookspek, slagroom, suiker, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: