71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelbakpoederbloembotercacaochocoladecitroensapeieidooiereiwitkaneelkristalsuikermelkpoedersuikerroomslagroomvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Donkere chocoladetaart van capri

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, oudbakken wittebroodkruim, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vers gezette espressokoffie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituur
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Minionkusjes

Ingrediënten:
amandelaroma, amandel, boter, maïzena, meel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht uit Down to earth:

Zachte chocoladecake met kersen

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Koffieschuimpjes met mokkacreme

Ingrediënten:
boter, eiwit, fijne kristalsuiker, hazelnootpasta, koffie essence, maïzena, mascarpone, oploskoffie, pure chocolade en witte wijnazijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mokkapudding

Ingrediënten:
espresso, garderoom, halfvolle melk, koffiemelk, maïzena, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Lekker luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, patisseriebloem, rode vruchten, room, solo patisserie en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillesuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Le glorieux - Rijke luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, boter, chantilly meringuée, chocolade, chocoladeboter, chocoladevulling, crème au beurre, crème chantilly, ei, geraspte chocolade, italiaanse meringue, maïzena, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Meringue-notentaart met variaties voor de vulling

Ingrediënten:
amandel-aardbeimengsel malakoff, amandelen, amandelessence, bloem, boter, chocoladecrème, chocoladeglazuur, eiwit, amandel, maïzena, mokkacrème, mokkaglazuur, mousse au chocolat, mousseline au chocolat, praliné, pure chocolade, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Diplomatetaart Tahiti

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade, sinaasappelsap, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...