228 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebroodcourgettefruitgranengroentekaasknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperrijstrundvleesuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep met extra ingredienten

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, kool, pasta, plantaardige olie, rode nierbonen, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zomerse muesli

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, groenten, kokosolie, kruiden, olie, paprika, rode paprika, olijfolie, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, water, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Iç sigir eti - Runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Frietjes met guacamole en aioli

Ingrediënten:
aardappelen, avocado, bieslook, citroen, citroensap, kokosmelk, kokosolie, kokosroom, water, tomaat, vlees, water, yoghurt en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, gehakt, gerookt paprikapoeder, aardappel, karwij, komijnpoeder, laurierblaadjes, olijfolie, rode chilipepers, rode paprika's, rund, runderbouillon, sherryazijn, soepvlees, tijm, tomaten, tomatenpassata, uien, witte wijn en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Karakter Rotterdam: biologisch, lokaal en in het seizoen

Ingrediënten:
avocado, bladerdeeg, cacao, dadels, ganache, groene appel, groenten, knolselderij, kokos, komkommer, krieltjes, look, mierikswortelcrème, paddenstoelen, postelein, rundvlees, schorseneer, seitan, sojacrème, sorbet, steak, tartaar, tempeh, tomaat, vis, vlees en zijden tofu

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Koolsoep van spitskool

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, peterselie, rundersoepvlees, salie, spitskool, tomaat, ui, vlees, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Recept van Mijn Recepten:

Roti met rundvlees en spitskool

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, ei, kerrie, kerrie masala, knoflook, kousenband, laurier, olijfolie, peper, rode peper, rundvlees, spitskool, tomaat, ui, water en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...