Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Stracciatella di lattuga
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, ei, kropsla, parmezaanse kaas, pecorino en peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bouillon, eidooier, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: