80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebloemkoolbotercayennepepercitroencitroensapeieidooiereiwitfrituurolieknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeterselieplantaardige olierundergehaktsuikertijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Auberginepolpette

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bloem, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut met granen

Ingrediënten:
bloem, boter, butternutpompoen, citroen, ei, gemalen gerst, gemalen haver, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan met kokos

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, citroen, ei, kokosrasp, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Tropisch
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bietenschnitzel

Ingrediënten:
bieten, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolselderijschnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knolselderij, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolraapschnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knolraap, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfstong-peterseliecroquetten

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gelatine, kalfsbouillon, kalfstong, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, savora-mosterd, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees / frituur
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met groenten

Ingrediënten:
bloem, eieren, belegen kaas, gist, mager spek, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, spruiten, uien, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine, gebakken met sesam

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, sesamolie, sesamzaad, sojadipsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Ananaskebabs - spiedini all' ananas

Ingrediënten:
bloem, ei, fontana, olijfolie, paneermeel, peper, rauwe ham, rode paprika, ui, verse ananas, verse basilicum, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde kuikens

Ingrediënten:
bloem, braadkuiken, citroen, olijfolie, paneermeel, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelschnitzel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...