65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroenraspdilleeidooiergerookte zalmknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeterseliesjalottijmuiwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Karper gevuld met zuring

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, eieren, karper, olie, peper, peterselie, slagroom, spinazie, uien, vetstof, witte wijn, zout en zuring

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêperolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eieren, foreleitjes, gerookte zalm, lente-uitjes, melk, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, tomaat, zalmeitjes en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gratin van hopscheuten

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, hopscheuten, kalfsfond, peper, room, sjalotjes, tijgergarnalen, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofpakketje

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, ei, gerookt spek, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peper, room, witloof en zout

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gefrituurde visknoopjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, eierdooier, komkommer, melk, peper, pladijsfilets, room, yoghurt en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / beignets
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft in mosterdsaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, court-bouillon, eierdooiers, kreeften, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sherry, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Appelsalade met kip

Ingrediënten:
appelen, citroen, ei, kipfilets, kippenbouillon, maïs, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, tomatenketchup en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groenten

Ingrediënten:
broccoli, citroenschil, courgette, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, olijfolie, peper, peultjes, room en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gehakt

Ingrediënten:
braadvet, citroenschil, ei, halfom gehakt, peper, peterselie, room, spek, ui, wijn, witbrood en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zalmwraps, frittata’s en tortillablokjes

Ingrediënten:
courgette, avocado, bieslook, citroen, crème fraîche, eieren, belegen kaas, gerookte kip, gerookte zalm, prei, olijfolie, slagroom, pijnboompitten, roomkaas, dille, tijm, knoflook, tortillawraps, ui, bladspinazie, verse geitenkaas, peper, zout en zure room

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Haal meer recepten op...