93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroencitroensapeieidooiergarumgroentebouillonkaneelknoflookkoriandermosterdolijfoliepeterselieplantaardige oliesuikertijmuiveldslavloeibare honingwaterwitte wijnazijnzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Griekse gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
honing, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, lamsgehakt, peper, piment, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Palmkoolsoep

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, honing, kikkererwten, komijnpoeder, palmkool, peper, peterselie, tomaten, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Winterse salade met saffraangierst, boekweitballetjes en vinaigrette van cranberry´s

Ingrediënten:
boekweitkorrels, boerenkool, cranberry, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gierst, granaatappel, Himalayazout, honing, lichte tahin, pecannoot, plantaardige olie, saffraanpoeder, sjalot, tamari, venkel, verse peterselie, wittewijnazijn, zoete appel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Viskefta met saffraan en citroen

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, citroen, ei, harissa, ingelegde citroen, koriander, marokkaans brood, saffraandraadjes, schelvisfilet, vloeibare honing, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / buffet / bijgerecht uit Love your lunch:

Pittige broccoli-pompoensalade

Ingrediënten:
broccoli, chilipeper, gemberpoeder, gembersiroop, pompoen, rietsuiker, rijstazijn, sjalotjes, vloeibare honing, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Komkommer taugésalade

Ingrediënten:
citroen, honing, ketjap asin, komkommer, macadamianoten, peper, plantaardige olie, rode peper, taugé, verse koriander en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Asperges: Voorjaarssalade met gegrilde asperges

Ingrediënten:
appelciderazijn, asperges, azijn, dressing, druivenpitolie, eidooier, eidooier, goud, grove mosterd, honing, milde olijfolie, mosterd, radijs, radijzen, selderijzout, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sla, slablad, slabladeren, veldsla, vloeibare honing, walnootolie, witte asperges, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper, zoutvlokken en zwarte peper

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Aardappelsalade met gebakken kikkererwten

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, honing, kikkererwten, mosterd, oregano, peper, peterselie, pimenton picante, plantaardige olie, ui, wittewijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kalfsvleesragoût

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eendenborstfilet zoetzuur

Ingrediënten:
eendenborstfilets, groene selderij, honing, olie, peper, rode paprika's, rodewijnazijn, sherry, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...