Recept uit De kunst van het koken:
Sauce à la crème - Roomsaus voor bloemkool
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peterselie, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek: