43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncayennepepercitroengemberpoederkipfiletkippenborstknoflooklaosmelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesambal oeleksuikertomaatuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

B'stilla met sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandel, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemberpoeder, kaneelpoeder, kippenbouillon, kippendij, knoflook, koriander, olie, poedersuiker, saffraan, sinaasappelbloesemwater en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gesmoorde aubergine plus variant - semoer tèrong

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Pilaf met zeevruchten

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, dragon, inktvis, knoflook, mosselen, olie, rijst, scampi, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en honing

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Gewürz-Kurbis-Couscous / Kruiden-pompoencouscous

Ingrediënten:
agavesiroop, bouillon, butternutpompoen, citroensap, couscous, hokkaidopompoen, knoflook, margarine, olie, olijfolie, peterselie, radicchio, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, vijfkruidenpoeder, walnoten, water, williams peer, witte wijn en zout

Soort:
vegan / couscous
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Couscous met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, boter, bouillon, brood, broodje, citroen, citroensap, couscous, harissapasta, groentebouillon, lever, mayonaise, olie, olijfolie, pasta, peterselie, toast, uien, zout en zuurdesembrood

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pasta knolselderij carbonara

Ingrediënten:
bouillon, citroen, fruit, groentebouillon, groenten, knolselderij, water, olie, pasta, peterselie, prik, room, vruchtensap, spaghetti, spekjes, ui, verse peterselie, salie, wortels en 
zout en peper