142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbruine suikercitroensapeifijne kristalsuikergemalen kaneelgemberpoederhoningkruidnagelpoedermelknootmuskaatpoedersuikerroomkaassinaasappelslagroomsuikerwalnotenwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Worteltjestaart met creamcheeseglazuur

Ingrediënten:
agavesiroop, bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroenschil, courgette, creamcheese, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, plantaardige olie, roomkaas light, volkorenbloem, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Pastinaaktaart

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, pastinaak, gember, kaneel, kokosolie, kokosrasp, kristalsuiker, nootmuskaat, poedersuiker, roomkaas, sinaasappelrasp, speculaaskruidenbitter, vanille-extract en zuiveringszout

Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Haver-wortel (of pastinaak)koekjes

Ingrediënten:
amandel-essence, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, grove havervlokken, kaneel, kristalsuiker, melk, pastinaak, vanille-essence, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kruidige volkoren appelkoekjes

Ingrediënten:
amandel-essence, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, bulgur, ei, gedroogde appel, gemberpoeder, kaneel, kristalsuiker, nootmuskaat, piment, rogge, tarwe, vanille-essence, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Putse janhagel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, griessuiker, kaneel, lichtbruine suiker, vanillepoeder en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Walnoten-halvacake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, donkere basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, sesamhalva, walnoten, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kaneel, koolzaadolie, natriumbicarbonaat, suiker en wortel

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelmuffins met appel en pecannoten

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokosvlokken, lichte ruwe rietsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultana's, vanille-essence, wortel, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Chocolade-kaneelaagjescake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cakemeel, kaneel, neutrale olie, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Appelcake

Ingrediënten:
abrikozenmoes, jonagold appel, bakpoeder, bloem, ei, kaneel, roomboter en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Suikerwafels 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gist, griessuiker, kaneel, melk, natriumbicarbonaat, suikerklontjes, vanillesuiker en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, goudreinet, kaneel, lichte ruwe rietsuiker, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, sultana's, vanillestokje, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Perenkruimelcake met amaretto

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, elstar, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagelpoeder, kruimeldeeg, peer, walnoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...