116 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroenraspcitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitfruitkaneelknoflookkristalsuikermascarponemelknootmuskaatpeperpeterseliepoedersuikerroomsuikeruivanillesuikerwaterwitte basterdsuiker
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Schwarzwalder kirschtorte

Ingrediënten:
bloem, boter, cacao, chocoladevlokken, citroenschil, ei, kersen, kersenjam, kirsch, poedersuiker, slagroom, suiker, witte basterdsuiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kip in zoutkorst

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kip, kippenbouillon, knoflook, rösti, slagroom, trappistenbier, ui, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimentaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, boter, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, pistachepoeder, pruimencompote, sinaasappelrasp, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Kalbsrahmgulasch - Kalfsroomgoulash

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, kalfsfond, kalfsschouder, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, varkensreuzel, witte ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Heek met een amandelkorst en groene saus

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloem, boter, citroen, diepvriestuinbonen, doperwten, droge sherry, ei, fino sherry, gemalen amandelen, groene asperge, groene olijven, groene paprika, heekfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, sherryazijn, slagroom, tuinbonen, verse bladpeterselie, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Walnoottaart - karithopitta

Ingrediënten:
bakpoeder, beschuitkruim, bloem, boter, citroensap, citroenschil, compote, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kruidnagel, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen met roomsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêperolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eieren, foreleitjes, gerookte zalm, lente-uitjes, melk, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, tomaat, zalmeitjes en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / nagerecht uit Jeruzalem:

Vruchtencrumble met walnoten

Ingrediënten:
anijsster, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, guaves, kardemompoeder, mascarpone, pruimen, slagroom, vanille-extract, vijgen, volkorenmeel, walnoten en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Blind Gebakken

Ingrediënten:
aalbessen, banaan, banketbakkersroom, bloem, bosbessen, boter, eidooier, framboos, kiwi, mango, melk, slagroom, vanillestokje, vanillesuiker, fruit, water, witte basterdsuiker, witte bloem en zout

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feines Rehragout - Fijne reeragout

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, buikspek, citroenrasp, jeneverbessen, jonge rode wijn, knoflook, olie, peper, peterselie, prei, reeschouder, rode ui, rozemarijn, sinaasappelrasp, slagroom, tijm, tomatenpuree, vossenbesconfiture, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Korfjes

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, kristalsuiker, slagroom, fruit, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Regenboogtaart

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, banketbakkersroom, bietenextract, bosbessen, bramen, citroen, eierdooiers, eieren, frambozen, kokosbloesemsuiker, mascarpone, meel, melk, oerzoet, roomboter, slagroom, spelt, spinazie, vanille-extract, wortelsap en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Parijse soezen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, fruit, kristalsuiker, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Soezen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eieren, fruit, kristalsuiker, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tijgersoezen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, boterdeeg, eieren, fruit, kristalsuiker, likeur, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Brusselse wafels

Ingrediënten:
alkali, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, margarine, melk, slagroom, vanillesuiker, fruit, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / beslag/deeg
Haal meer recepten op...