Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroencitroenraspcitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkaneelmaïzenamelkoliepoedersuikerpure chocoladerumslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

amandelboterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, cognac, eierdooiers, fijne kristalsuiker, amandel, boter, poedersuiker, vanille-essence, zout en zuiveringszout

Keuken:
Grieks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessencrumble Met Witte Chocolade

Ingrediënten:
aalbessen, maïzena, bloem, gezouten boter, grof zeezout, kristalsuiker, bakpoeder, vanillepoeder en witte chocolade

Soort:
fruit / zoet / crumble/gratin / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Abrikozenkoek

Ingrediënten:
abrikozen, bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, melk, suiker, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Bijgerecht uit Nigella bijt:

Maïskolvenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, fijn maïsmeel, plantaardig vet, polenta, volle melk en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie uit De dikke vegetariër:

Churros

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kaneelpoeder, kristalsuiker, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Toffee brownies

Ingrediënten:
abrikozenjam, bananenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozenjam, pure chocolade, vanille-essence en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Haverrepen met frambozen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, fijne kristalsuiker, frambozenjam, amandel, havermoutvlokken, hazelnoten, melk, paranoten, pecannoten, vanille-essence en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gemberkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, gember, kristalsuiker, bakpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Amandel-kaneelkoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gekonfijte kersen, amandel, kaneel, walnoten en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittenkoekjes

Ingrediënten:
bessenjam, bloem, ei, kristalsuiker, ongezouten roomboter, pijnboompitten, semolina, sinaasappeljam en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, arachideolie, bloem, boter, eierdooier, goudrenet, krenten, kristalsuiker, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, handappel, kristalsuiker, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:

Kersentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, kers, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Vanille cakejes met frambozen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, frambozen, kristalsuiker, melk, poedersuiker, suiker, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Frambozentaartjes

Ingrediënten:
bloem, boter, frambozen, kristalsuiker, mascarpone, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract, water en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Scones

Ingrediënten:
baksoda, bloem, boter, kristalsuiker, zout en zure melk

Soort:
zoet / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / koek en gebak
Haal meer recepten op...