150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgettedressingfruitgehaktgembergroentekaneelknoflookkruidenoliepepersuikertijmtomaatuiwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Burrata met Franse linzen en basilicumolie

Ingrediënten:
basilicumolie, bleekselderij, basilicum, burrata, dressing, mosterd, extra vergine olijfolie, fruit, witte wijn, groenten, honing, knoflook, linzen, mosterddressing, mozzarella, rode wijnazijn, rodewijnazijn, bleekselderij, knoflook, honing, ui, water, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Pompoenstoofpot met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama - Mijn Recepten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Bruine bonen schotel met gehakt en chorizo

Ingrediënten:
tomaat in blik, bruine bonen, chorizo, gehakt, kippenbouillon, kruiden, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, rode ui, bleekselderij, tijm, knoflook, vet, water, witte peper, wortel en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode bonen met rijst

Ingrediënten:
andouillettes, kidneybonen, knoflooktenen, laurierblad, mexicaanse rode bonen, olie, paprika, peper, rijst, selderijstengel, sjalot, ui, varkensschenkel, water, witte beuling en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
vlees / rijst / orgaanvlees
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De ultieme vegan borrelplank met Quorn nuggets

Ingrediënten:
ahornsiroop, balsamicoazijn, basilicum, brood, citroen, crackers, dadels, dijonmosterd, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogd fruit, gistvlokken, kikkererwten, knoflook, komijn, komkommer, mayonaise, noten, olijfolie, olijven, paprika, pijnboompitten, quorn, rode biet, rode ui, vruchtensap, sesamzaadjes, sojamelk, bleekselderij, stokbrood, tomaten, fruit, vleesvervanger, water, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bisque van rivierkreeft - crawfish bisque

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, citroensap, citroenschil, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, kreeftenschalen, kreeftenstaart, lente ui, olie, olijfolie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Haal meer recepten op...