Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Gembersaus
- Ingrediënten:
- bouillon, chinkiangazijn, gember, gembersaus, sesamolie en sojasaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: