Recept uit Istanbul:
Pide ekmeği of ramazan pidesi
- Ingrediënten:
- droge gist, bloem, kristalsuiker, water, maïsmeel, melk, nigellazaad, olijfolie, polenta, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tomatenpuree, ui, walnoten, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Basisrecept uit Twaalf:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Twaalf:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:
Recept van Duizenden1dag:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Twaalf:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek: