Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroensapcourgetteeigehaktknoflookkoriandermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Kipwontons met geroosterde tomaat

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, geklaarde boter, gember, jonge prei, kastanjes, kipfilet, knoflook, nam pla, pindaolie, tomaat, vissaus, wontonvel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesich ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cobbler met twee tomaten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gedroogde tomaten, karnemelk, maïsmeel, natriumbicarbonaat, olie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzisch ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatig gestoofde tuinbonen

Ingrediënten:
citroensap, ei, gedroogde tuinbonen, gigantes, limaboon, marjolein, olijfolie, peper, peterselie, tomaten, tomaten uit blik, tuinboon, ui, witte boon en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cobbler van tomaat uit blik

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, chilipepervlokken, ei, karnemelk, maïsmeel, maïzena, natriumbicarbonaat, olie, oregano, tomaten uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:

Ei met ui en tomaat

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, groene peper, olijfolie, pul biber, rode peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalkoengehaktballetjes met tomaten-paprikasaus

Ingrediënten:
bliktomaat, chilipeper, ei, geroosterde paprika uit pot, kalkoenfilet, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, varkensbuik, bladpeterselie en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte
Haal meer recepten op...