571 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloemcitroencitroensapeieiwitgedroogde gistgistkaneelmaïzenamelkpoedersuikerpure chocoladeroomrumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikerzelfrijzend bakmeelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Schuimtaart met koffie

Ingrediënten:
amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, water, witte amandelpoeder en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Vlaams appeltaartjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, blonde cassonadesuiker, boter, broyage, donkere cassonadesuiker, eierdooier, eieren, kaneel, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense zandtaartjes

Ingrediënten:
bakpoeder, banketbakkersroom, bloem, boter, eierdooier, kristalsuiker, lichtbruine suiker, maagzout, marsepein, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Misérable

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, eiwitten, kristalsuiker, vanillestokje en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Koffiesoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, glucose, koffie-extract, kristalsuiker, melk, oploskoffie-extract, suikerklontjes, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / nagerecht uit De Griekse keuken thuis:

Honing-Kwarktaart van Sifnos

Ingrediënten:
bloem, eieren, hüttenkäse, kaneel, kristalsuiker, kwark, myzithra, boter, ricotta, tijmhoning en water

Keuken:
Grieks
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Abrikozen-kokosvlaai

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, ei, eierdooier, eiwit, kokosnootvruchtvlees, gist, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladesoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, eierdooiers, eieren, glucose, kristalsuiker, melk, pure chocolade, suikerklontjes, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Javanais

Ingrediënten:
bloem, boter, broyage, cacaopoeder, ei, eierdooiers, eiwitten, griessuiker, marsepein, mokkasmaakstof en water

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Croissants & chocoladebroodjes

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, gist, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
cacao, chocoladevulling, donker bier, eieren, bloem, kristalsuiker, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, ongezoete gecondenseerde melk, roggemeel en stout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...