145 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolcitroensapgroentekaneelknoflookkokosmelkkomkommerkorianderkruidenolieolijfoliepeperpreirijstsesamoliesojasausspecerijensuikertomaatuizonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Naranjiyya (vlees met sinaasappel)

Ingrediënten:
bittere sinaasappel, gedroogde munt, gember, kaneelstokjes, komijn, korianderzaad, mastiek, munt, peper, saffloerzaad, vet vlees, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Mediterrane gevulde paprika's

Ingrediënten:
basmatirijst, koriander, cayennepeper, courgette, gehakt, peterselie, gemberpoeder, rozijn, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprika's, pijnboompitten, knoflook, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, water en wortel

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:

Mian jin chao su - Tarwegluten met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, fijne kristalsuiker, gedroogde judasoren, tarwegluten, gekookte tarwegluten, gember, groene paprika, lente-ui, lichte sojasaus, rode paprika, sesamolie, vegetarische darmen, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Groentepilaf

Ingrediënten:
bloemkool, cashewnoten, doperwten, gember, koriander, langkorrelrijst, margarine, rode paprika, scherpe kerriepoeder, sperziebonen, ui, water en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / rijst
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kimchi

Ingrediënten:
chilivlokken, chinese kool, gember, gochugaru, knoflook, paprikapoeder edelsusz, rettich, rijstmeel, suiker, vissaus, voorjaarsui, water, wortel en zout zonder jodium

Keuken:
Koreaans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Visrolletjes

Ingrediënten:
bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wortel, zeebaars, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Laura Emmelkamp en Scato van Opstall - Keet smakelijk

Recept uit Keet smakelijk:

wortelsoep met doe het zelf groente

Ingrediënten:
bospeen, bosui, kerstomaat, druivensap, gemberpoeder, groene currypasta, kaneel, kokosmelk, komkommer, koriander, limoen, munt, olijfolie, rode ui, tofu, water en zonnebloemolie

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Tom Yum

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chiliolie, citroengras, gember, groene chilipepers, garnaal, kaffir-limoenblaadjes, kokkels, koriander, water, lente-uien, limoenen, kippenbouillon, mosselen, oesterzwammen, scheermessen, thaise vissaus en wortels

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Sprankelende Paardenbloemenborrel

Ingrediënten:
bier, biergist, bitter, bloem, bloemen, citroen, gember, gist, grapefruit, koolzuurhoudende frisdrank, paardenbloem, sinaasappel, suiker, water en wortel

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Luikse kimchi

Ingrediënten:
chiliflakes, daikon, garum, gember, harde peren, knoflook, lente-ui, luikse perenstroop, rijstazijn, rode kool, sjalot, vissaus, water, witte wijnazijn, wortelen en zout

Keuken:
Koreaans / Belgisch
Soort:
inmaak / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Okonomiyaki

Ingrediënten:
bosui, gember, eieren, bloem, gember, wortel, honing, japanse sojasaus, kool, maïzena, mayonaise, mirin, noedels, nori, olie, rijstazijn, sriracha saus, taart, water, witte kool en zout

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Tempura van acar - met terasi-mayonaise

Ingrediënten:
bloem, sodawater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Gelakte eend gevuld met groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, donkere sojasaus, eend, ei, eierdooier, gember, hoisinsaus, honing, prei, rijstazijn, sluimererwten, vijfkruidenpoeder, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgische kimchi, basirecept

Ingrediënten:
bruine rietsuiker, chiliflakes, chinese kool, daikon, garum, gember, knoflook, lente-ui, rijstazijn, sjalot, vissaus, water, witte wijnazijn, wortelen, zout en zure appel

Keuken:
Koreaans / Belgisch
Soort:
inmaak / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Gentse kimchi

Ingrediënten:
bruine rietsuiker, chiliflakes, daikon, garum, gember, gentse mosterd, knoflook, lente-ui, muskaatpompoen, rijstazijn, sjalot, vissaus, water, witte wijnazijn, wortelen, zout en zure appel

Keuken:
Koreaans / Belgisch
Soort:
inmaak / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Groentecurry

Ingrediënten:
aardappels, arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, citroenschil, garnalenpasta, gember, kerriepoeder, knoflook, santen, suikererwten, ui, water en wortel

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...