Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Shalet - Appelpudding
- Ingrediënten:
- citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels
- Keuken:
- Frans / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fruit, honing, kaneel, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, poedersuiker, slagroom, vanillesuiker, water, zoete witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: