Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: