119 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine suikercitroencitroenraspeigemalen kaneelgoudreinethavermouthoningkaneelstokjekristalsuikermaïzenamelknootmuskaatpeerpoedersuikerslagroomsuikervanillesuikervruchtensapwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Honingijs met walnoten en tijm

Ingrediënten:
citroensap, druivensuiker, eidooier, kristalsuiker, gehakt, boter, groene appels, kaneel, melk, slagroom, tijm, tijmhoning en walnoten

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Gefrituurde Appelhapjes Met Karamel

Ingrediënten:
appels, kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, maïsolie, plantaardige olie, maïzena en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelstroedel

Ingrediënten:
appel, banketbakkersroom, basterdsuiker, beschuitkruim, boter, citroensap, ei, gist, kaneel, kapselkruimels, melk, patentbloem, rozijnen, vanille en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Italië

Ingrediënten:
appel, citroensap, dadel, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, gele rozijnen, gemalen amandelen, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peer, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zoete wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelcake

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Brits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / nagerecht / dessert uit Het kleine fornuis:

Spaghettitaart voor de Dikke

Ingrediënten:
appel, citroensap, ei, gember, kaneel, olie, roomboter, rozijnen, spaghetti, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert / high tea / bij de koffie uit Creative chef:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bot, citroensap, ei, kaneel, rozijn, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel, zout en zure appel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Klassieke Zweedse Appeltaart

Ingrediënten:
appels, ei, bloem, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, ruwe rietsuiker, taartbodem, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appelcompote-cake

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, maïzena, moesappel, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / nagerecht uit Tajine:

Wintervruchten met sinaasappelsiroop

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, cox orange, crème fraîche, dadel, fijne suiker, gedroogde cranberry's, grand marnier, jonagold, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, mascarpone, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanilleroomijs

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / tajine
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appelmousse-ijstaart met cognackoekjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognackoekje, eiwit, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, golden delicious appel, honing en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Myriam en Frank

Recept van Healthy Vega:

Appeltaart zonder suiker en boter

Ingrediënten:
appels, citroen, citroensap, jam, goudreinet, havermout, kaneel, kokosolie, water, rozijnen, speltmeel, speltmeel, zout, dadel, wijnsteenbakpoeder en wijnsteenbakpoeder

Een recept uit Myriam en Frank

Recept van Healthy Vega:

Appeltaart zonder suiker en boter

Ingrediënten:
appels, citroen, citroensap, jam, goudreinet, havermout, kaneel, kokosolie, water, rozijnen, speltmeel, speltmeel, zout, dadel, wijnsteenbakpoeder en wijnsteenbakpoeder

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Crumbles van herfstfruit

Ingrediënten:
bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
amandelschilfers, appels, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, confituur, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, nootmuskaat, oranjesnippers, parelsuiker, rozijnen en zout

Haal meer recepten op...