98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbouillongemberpoedergroentehoningkaneelkaneelstokjeknoflookkokosmelkkorianderkurkumalauriermuntolieolijfoliepepersuikertomaatuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Surinaamse kippendijen uit de slowcooker

Ingrediënten:
kippenbouillon, chinees vijfkruidenpoeder, gemalen laos, gember, kippendijen, knoflooktenen, laurierblad, sambal, tomaat, ui, wortel, zoete ketjap, zonnebloemolie en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatenroomsoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroengras, gemberwortel, tomaat, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, olie, room, sjalotten, suiker en vijfkruidenpoeder

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Tempeh Kacang Panjang

Ingrediënten:
bouillon, bouillonblokje, djahé, knoflook, kousenband, lomboks, olie, salamblaadje, sjalotten, tahu, tempeh, knoflook, tomaat en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Zwarte chocoladesaus

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, gember, gele chilipeper, gemalen komijn, gemalen nootmuskaat, gemberpoeder, geroosterde pindas, groene chilipeper, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, oregano, pecannoten, piment, pure chocolade, rode chilipeper, steranijs, tijm, tomaten, ui, zout en zwart sesamzaad

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse geitenvleestajine

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, geitenvlees, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine met harissa

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, harissa, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine met abrikozen en vijgen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met zuiderse groenten

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, gemberpoeder, tomaat, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, konijn, korianderblaadjes, korianderpoeder, paprikapoeder, paprika's, peper, rozijnen, saffraan, uien, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Groentestoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, courgette, foelie, gele paprika, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, nieuwe aardappels, oranje pompoen, peper, piment, prei, raapjes, rode paprika, tomaten, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide taugé - sajoer toemis taugé

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, kip, knoflook, laos, sambal oelek, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren

Recept van Mijn Recepten:

Bonenschotel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, djahé, kaas, kruidnagel, melk, nootmuskaat, peper, rundergehakt, sperziebonen, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:

Tchichasoep

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, gemberpoeder, tomaat, kalfsvlees, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, peper, prei, rode ui, tchicha, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...