Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met champagne
- Ingrediënten:
- boter, champagne, linguine, pancetta, parmezaanse kaas, slagroom en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, crème fraîche, ei, fruit, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek: