Ossenstaartsoep, heldere
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert.
U vindt dit recept op pagina 234 in Groot handboek koken .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- basilicumstelen
- boter
- droge sherry
- eiwit
- kalfsbotten
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- majoraan
- ossenstaart
- peterselie
- peterseliewortel
- pimentkorrels
- prei
- rozemarijn
- runderbotten
- salie
- schenkelvlees
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- witte peperkorrels
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.