Vers hamvlees

Zoek naar vers hamvlees in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vers hamvlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vers hamvlees recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vers hamvlees:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bessenpuree

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bramen, frambozen en kruisbessen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / bindmiddelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

10 soorten fruit voor salsa

Ingrediënten:
abrikozen, ananas, avocado, bosbes, bramen, duiven, granaatappel, grapefruit, honingmeloen, kanteloepmeloen, mango, nectarine, perzik, pruimen, sinaasappel, watermeloen en zure appel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Summer pudding

Ingrediënten:
bramen, casinobrood, frambozen, rode aalbessen, tafelsuiker, witte aalbessen en zwarte bessen

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Zomerfruit met yoghurt en yuzu-ijs

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, boerenyoghurt, bramen, frambozen, limoen, poedersuiker, rode bessen, witte basterdsuiker en yuzu

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Hangop hijsop eetop

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosbessen, bramen, frambozen, halfvolle yoghurt, kristalsuiker, sinaasappelsap, vanillestokje, vanillesuiker en zomerfruit

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Fruitspiesjes

Ingrediënten:
aardbei, ananas, citroensap, framboos, kers, kiwi, kool, mandarijn, meloen, seizoensfruit, sinaasappels en spekkies

Soort:
vlees
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Geraspte vijg

Ingrediënten:
bevroren vijg, bramen, crème van rode bieten, frambozen, gekonfijte rode biet, granaatappelpitten, jus van kriekbier, lemon cress, rode rozenblaadjes, vanillebavarois en vijgen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Honinggelei en vruchten in gemberbouillon

Ingrediënten:
bessen, carambola, citroenschil, druiven, gemberwortel, kiwi, limoenschil, perzik, pruim en suikerstroop

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / schuim/mousse/gelei / vegan / zoet / vegetarisch