Les tous nus/Quenelles de boeuf provançales - Provençaalse worstjes van restjes gesmoord rundvlees en groenten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 518 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Biefstuk in wijnsaus

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Pigeon de Bresse sauté à la sauge et aux fèves de marais - Bresse duif met een saliesaus en tuinboontjes

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Schnittbonen auf Pommersche Art - Pommerse snijbonen

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Vegetarische Turkse Pizza - Katikli ekmek

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen