Les tous nus/Quenelles de boeuf provançales - Provençaalse worstjes van restjes gesmoord rundvlees en groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 518 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- bloem
- bonenkruid
- cayennepeper
- chinese kool
- cognac
- ei
- épice fines
- foelie
- gesmoord rundvlees
- knoflook
- olijfolie
- oregano
- parmezaanse kaas
- peper
- pepersaus
- snijbiet
- tomatensaus
- ui
- water
- wilde spinazie
- worstjes
- worstvlees
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.