Oeufs à la Bourguignonne - In rode wijn gepocheerde eieren
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 139 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bruine fond
- cayennepeper
- ei
- geklaarde boter
- jonge rode wijn
- knoflook
- laurier
- lente-ui
- peper
- peterselie
- rodebessengelei
- runderbouillon
- sjalot
- tijm
- witbrood
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.