Gratin de poisson - Gegratineerde zalm of andere vis met room
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 166 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignons
- droge witte wijn
- ei
- gebakken zalm
- gekookte zalm
- gruyère
- inmaakvocht van zalm in blik
- melk
- mosselen uit blik
- oregano
- peper
- slagroom
- taartbodem
- tonijn uit blik
- ui
- zalm uit blik
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.