Soufflé de homard, soufflé de crabe, soufflé de crevettes - Kreeft-, krab- of garnalensoufflé
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 178 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soufflé / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroensap
- droge witte vermouth
- droge witte wijn
- eidooier
- eiwit
- garnalen
- gruyère
- krab
- kreeft
- lente-ui
- madeira
- melk
- mousseline-sabayonsaus
- peper
- sherry
- sjalot
- slagroom
- visvocht
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.