Crèmes frites, fondues, cromesquis - Kroketten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 205 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Beurre manié

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Soezenkrokant (Onderdeel van Paris Brest)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Blanke roux

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken