Sole à la Dieppoise - Visfilets met mosselen en grote garnalen of gamba's
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 238 in De kunst van het koken .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroensap
- eidooier
- gekookte gambas
- garnaal
- in witte wijn gekookte mosselen
- kookvocht van mosselen
- kookvocht van vis
- kruiden
- melk
- peper
- slagroom
- tongfilet gepocheerd in witte wijn
- truffel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.