Ganzenvet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 310 in De kunst van het koken .

Gang:
basisrecept

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Filet de boeuf en croûte - In korstdeeg gebakken runderhaas, beef wellington brioché

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Schiaccata di San Zenone - Knapperig brood van Sint Zeno

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Confit d'oie - Ingemaakte gans, in stukken verdeeld en ingemaakt in eigen vet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken