Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 407 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- coulis de tomates à la provençale
- dikke lende
- fond
- ingewanden
- kalfsbotten
- kip
- kippenkarkas
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- meiknolletjes
- peperkorrels
- peterselie
- prei
- rosbief
- runderbotten
- runderbovenbil
- runderkogel
- runderspierstuk
- sauce alsacienne
- sauce nénette
- sauce suprême
- sauce tomate
- tijm
- ui
- varkensfricandeau
- varkensschouder
- verse worst
- vleesafsnijsel
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.