Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Vijgen op Russische wijze
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, malossol-kaviaar en zwarte vijgen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Malossol-kaviaar wordt beschouwd als kaviaar.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met malossol-kaviaar in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient malossol-kaviaar:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept uit de zilveren lepel:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08: