Bijgerecht uit Eten in Italie:
Aardappeltaart
- Ingrediënten:
- bloemige aardappelen, boter, buffelmozzarella, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto cotto, provola en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Prosciutto cotto wordt beschouwd als prosciutto.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met prosciutto cotto in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient prosciutto cotto:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-06:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit delicious. magazine - 2009-06:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept uit Puur eten:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-07:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-08:
Recept uit delicious. magazine - 2007-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten: