Papier

Zoek naar papier in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met papier in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste papier recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient papier:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gelders lam

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroen, paneermeel, papier en zuiglam

Soort:
vlees
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnudi van knolselderij en ricotta met gebakken cavolo nero

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, cavolo nero, citroen, citroenzest, ei, fijn griesmeel, gemalen zwarte peper, knoflook, knolselderij, ei, nootmuskaat, olijfolie, papier, pecorino, 
zout en peper, puree, ricotta, salieblaadjes, selderijknol, semolina, knoflook, water, zout en zout & peper

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kuzu kebabi - Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kokosmakronen

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenschil, eiwit, gemalen kokos en ouwel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Amaretti - Bitterkoekjes

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelen, amandelessence, bittere amandelen, eiwit, kristalsuiker en ouwel

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Almond and aniseed nougat

Ingrediënten:
amandel, anijszaad, basterdsuiker, eiwit, glucosesiroop, hazelnoot, oranjebloesemwater, ouwel, ouzo, pernod en vanillestokje

Soort:
zoet / suikerwerk
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Amaretti

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, citroenrasp, eiwit en ouwel

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak